Tussenschoolse opvang Braskorf

Tussenschoolse Opvang (TSO) De Braskörf
De tussenschoolse opvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Samen met de overblijfkrachten eten de kinderen een lunch die ze van huis meenemen. Elke dag gaan we na het eten met de kinderen buiten spelen. Wanneer het slecht weer is, worden binnen activiteiten aangeboden. In het lokaal is speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden waar de kinderen uit kunnen kiezen.  

Inschrijven
Het inschrijfformulier vindt u hier. Hierop kunt u de gegevens invullen die voor ons van belang zijn om alles in orde te maken, zodat uw kind gebruik kan maken van de tussenschoolse opvang op De Braskörf.

Ouderportaal
U ontvangt dan een inlogcode voor onze ouderportaal. In het ouderportaal, ook wel ouderapp genoemd, kunt u zelf zien wanneer wij uw kind tussen de middag verwachten en eventuele wijzigingen doorgeven. 

De kosten
Het tarief voor structureel overblijven is € 3,75 per dag. Dit bedrag zal achteraf gefactureerd worden als de maand voorbij is. Het bedrag zal automatisch geïncasseerd worden van uw rekening.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij onze medewerkers van planning en plaatsing van KONN. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur te bereiken op telefoonnummer 088 030 5199  of per e-mail info@konn.nl

Impressie van onze locatie:

Onze locatie


Cornelis Jetseslaan 13
9646 DC Veendam
088 - 030 51 99
e-mail
Inschrijven

Openingstijden

Tussenschoolse opvang

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
tussen de middag