BSO Acaciahof

  • kleinschalige opvang
  • samenwerking met school
  • in IKC Acaciahof

BSO Acaciahof maakt deel uit van het IKC Acaciahof in Stadskanaal. In het pand hebben naast onze BSO een openbare en christelijke basisschool en peuteropvang Peuterpalet onderdak. We maken gebruik van de vele faciliteiten die het gebouw te bieden heeft.

Ons aanbod
Wij bieden flexibele en vaste voorschoolse- en buitenschoolse opvang. Ook tijdens vakanties en margedagen zijn we geopend.

De BSO
De kinderen worden van school opgehaald. Op de BSO gaan we eerst gezamenlijk wat drinken en vertellen de kinderen hoe hun dag op school was. De pedagogisch medewerker vertelt welke activiteiten er voor de middag gepland staan en de kinderen kunnen aangeven wat ze graag willen doen. 's Middags is er nog een moment dat we gezamenlijk aan tafel fruit of een tussendoortje eten. 

Activiteitenaanbod
Op BSO Acaciahof is er keuze genoeg. Er is plek om even lekker rustig te gaan lezen in de schoolbieb of te spelen in de gymzaal. De kinderen kunnen kiezen uit een variatie aan speelgoed uit de kast of doen mee aan de activiteiten.

Buiten
We gaan veel naar buiten. De kinderen kunnen spelen op het speelplein rondom het IKC. De speeltuin is voor alle kinderen vrij toegankelijk. Zo kunnen de kinderen ook gemakkelijk afspreken met vriendjes van school en uit de buurt. In de speeltuin vind je een klimbos, vele schommels, een speelboot, glijbaan, waterbaan en vele schommels en zandbakken. 

Impressie van onze locatie:

Openingstijden

Voorschoolse opvang

maandag t/m vrijdag:
07.00 - 08.30 uur


Buitenschoolse opvang

maandag t/m vrijdag:
14.00 - 18.00 uur


Vakantieopvang

maandag t/m vrijdag:
07.00 - 18.00 uur


Verlengde opvang

maandag t/m vrijdag:
18.00 - 18.30 uur