Buitenschoolse opvang

KONN biedt veel mogelijkheden voor buitenschoolse opvang. Zo kan er gekozen worden voor het 40 weken, 48 weken en 52 weken arrangement. Maar ook losse vakantieopvang behoort tot de mogelijkheden.
De openingstijden van de buitenschoolse opvang sluiten zoveel mogelijk aan bij de schooltijden. Dit geldt voor zowel de voorschoolse als de naschoolse opvang.

52 weken arrangement
Het meest complete en voordelige 52 weken arrangement, inclusief alle schoolvakanties en schoolvrije dagen (mits deze vallen op de reguliere opvangdag). Schoolvrije dagen kunnen niet worden geruild.

40 en 48 weken arrangement
Het 40 weken arrangement is een pakket zonder de schoolvakanties. U neemt alleen de opvang af tijdens de schoolweken. 
Het 48 weken arrangement; dit is opvang inclusief 8 schoolvakantie weken.
Schoolvrije dagen zijn niet in dit arrangement opgenomen. Mocht er een schoolvrije dag zijn die valt op een reguliere opvangdag dan wordt alleen
betaald over de extra afgenomen uren die dag. Ook hier geldt dat schoolvrije dagen niet kunnen worden geruild.
Mocht er behoefte zijn aan opvang op een schoolvrije dag en is dit niet de reguliere opvangdag, dan kan dit worden afgenomen mits de groepsgrootte dit toe laat.

Voor meer informatie over deze opvangsoort staan de medewerkers van Planning en Plaatsing graag voor u klaar, of kijk op het aanbod- en tarievenoverzicht.